Flavourz by Servais

Modern, Streetfood | €€ | Menu
8,9 (127 reviews)
96% aanbevolen

Wat 127 mensen zeggen over Flavourz by Servais

8.9 Gebaseerd op 127 reviews. 96% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"6 course diner with top dishes"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

The dishes are tasty with the right amount of flavour and sweetness. The lamb especially and the kalf were delicious. The desert was surprising.

Marcus op 31 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijke start van het Paasweekend "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zoals altijd: verrassend lekker en een fijne service 👏

Anna op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Wow! Sublieme kwaliteit in een gezellige sfeer "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Totale culinaire verwennerij. Prettige, vaardige en vriendelijke bediening. Heerlijke bijpassende wijnen. Top chef met humor. Zeker een aanrader!

Nicole op 25 maart 2024
Geverifiëerd

"Ongekend smakenpalet "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Flavourz maakt zijn naam waar.
Een ongekend smakenpalet gecombineerd met verrassende wijncombinaties. Het team in de keuken, de bediening en wijnpresentatie vullen elkaar spelenderwijs aan met een duidelijke uitleg per gang in een ongedwongen sfeer. De sommelier is een belofte voor de toekomst. De ligging vlak bij...

Lees hele review

Flavourz maakt zijn naam waar.
Een ongekend smakenpalet gecombineerd met verrassende wijncombinaties. Het team in de keuken, de bediening en wijnpresentatie vullen elkaar spelenderwijs aan met een duidelijke uitleg per gang in een ongedwongen sfeer. De sommelier is een belofte voor de toekomst. De ligging vlak bij het station is voor ons mooi meegenomen. Wij hebben ontzettend genoten van het 7 gangendiner! Chapeau voor iedereen! Tonny & Ger, Sittard.

Ger Leppers op 24 maart 2024
Geverifiëerd

"Had er meer van verwacht"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

De fastfoodzaak van Servais. Tenminste zo voelt en klinkt het. Waar het allesbehalve snel gaat overigens. Alles gaat in serie. Het neerleggen van het bestek, het neerzetten van de wijnglazen en het inschenken ervan. Helaas na 3 uur hadden we gang 3 van de 7 gangen nog niet gehad. Het is rommelig en rumoerig (mede da...

Lees hele review

De fastfoodzaak van Servais. Tenminste zo voelt en klinkt het. Waar het allesbehalve snel gaat overigens. Alles gaat in serie. Het neerleggen van het bestek, het neerzetten van de wijnglazen en het inschenken ervan. Helaas na 3 uur hadden we gang 3 van de 7 gangen nog niet gehad. Het is rommelig en rumoerig (mede dankzij een onbeschofte groep Belgen). Gepropt in een smal gangetje waar continue personeel doorheen loopt en je opzij moet duiken om niet geraakt te worden. We zitten vlakbij de keuken waar het af en toe onaangenaam verbrand ruikt. Het eten is okay wat vlak weinig op smaak, voor 150 euro de man (incl wijn dat wel) kan het echt wel beter. De wijnen zijn overigens verrassend en erg goed. Complimenten aan de sommelier. Onze “vaste” dame in de bediening is vriendelijk en doet echt haar best.

Nicolet Van Nunen op 24 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurants in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Flavourz by Servais

Keuken: Modern, Streetfood

Gelegen in Wyck, tegenover het centraal station in Maastricht, is restaurant Flavourz by Servais. In dit moderne en warme restaurant heerst een heuse ‘’Casual Feel’’. Flavourz by Servais maakt gebruik van smaken van over de hele wereld. Het op zoek gaan naar de juiste specerijen en smaken is de drijfveer van de keukenbrigade en de service staat altijd klaar om je een gastvrije ervaring te bezorgen. Michelinster-kok Servais Tielman verwent je bij Flavourz by Servais met een gastronomisch diner of -lunch. Kom langs en laat je meenemen op een culinaire wereldreis!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurants in Maastricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Nadat je reservering is geannuleerd, wordt je vouchercode weer geactiveerd en kan je deze weer gebruiken.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Het is niet mogelijk om tijdens het wijzigen van je reservering een extra dinercheque toe te voegen. Mocht je dat dus willen doen, moet je eerst de bestaande reservering annuleren. De gebruikte code wordt vrijgegeven, hierna kan je een nieuwe reservering maken met meerdere dinercheques.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Populaire steden

Bekijk alle restaurants
Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden